Dijital uygulamalar aracılığıyla eğitimin geleceğine yön verecek çalışmalar ortaya koyan ve uluslararası eğitimde köprü görevi üstlenen Zor Group, iki genç girişimcinin önderliğinde Ortadoğu’ya açılıyor.
10 farklı eğitim ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren Zor Group 14 dilde hizmet veriyor. Türkiye’nin lider markalarından biri olma vizyonuyla temelleri 2019 yılında Büşra Öztürk tarafından atılan Zor Group, faaliyetlerini Ortadoğu’ya genişletiyor.
“Kalitemizden ödün vermeden büyümenin mutluluğunu yaşıyoruz”
14 farklı dilde müşterilerine hizmet verdiklerini ve pek çok alanda da danışmanlık sunduklarını vurgulayan Öztürk, şirketin faaliyetlerine ilişkin şu bilgileri aktardı:
“Yabancı uyruklu lise öğrencilerine dijital uygulamalar yoluyla ülkemizde eğitim alma olanağı sağlıyoruz. Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ile eğitimde markalaşma hedefimize her gün daha çok yaklaşıyoruz. Zor Group, başta eğitim olmak üzere toplam 10 farklı alanda hizmet veriyor. Bunlar akademi, psikoloji, danışmanlık, YÖS, uluslararası hukuk, online kolej, akıllı dijital koçluk, bilişim, diyetisyenlik ve doğum okuludur.”
Yabancı uyruklu öğrencilere evde eğitim hizmeti sağlıyoruz
Zor Group Dijital Kurulu Başkanı Halime Karanfil ise güvenilir çalışan profili, danışman odaklı hizmet modeli, Türkiye’nin farklı şehirlerine yayılmış ofisleri ve etkin iletişim ağıyla sektörde ön plana çıktıklarını ifade etti. Karanfil, oluşturdukları platformun özellikle yabancı uyruklu vatandaşlar için son derece önemli bir yeri olduğuna değindi. 2019 yılında temeli atılan online kolejin pandemi döneminde çocukların öğrenmeyi sürdürmesi ve sosyalleşmesine yardımcı olduğunu belirten Karanfil, “Özellikle yabancı uyruklu vatandaşlarımız için evde eğitim hizmeti sağlıyoruz. Bu bakımdan, platformumuz Ortadoğu için hayati bir önem taşıyor” dedi.
Zor Group, ‘YÖS Online Kolej’ projesiyle, dünya çapında farklı ülkelerden 90 binden fazla öğrenciye, 100 binden fazla canlı çevrimiçi sınıf hizmeti sağlayacak.